FCSB

Grozavu pune condiții pentru a prelua FCSB

Leo Grozavu spune că a fost contactat prin intermediul unor intermediari pentru a prelua banca tehnică a echipei FCSB, formație calificată în playoff de pe locul trei fără un antrenor principal în acte.

Grozavu pregătește în prezent Politehnica Iași, echipă pe care a calificat-o în playoff-ul din Liga 2.

”Dacă el vrea să lucreze cu mine, trebuie să înțeleagă ca eu sunt cel care păstorește echipa, nu dumnealui. Vă spun în premieră că am fost contactat să lucrez cu Gigi Becali.

”Nu am stat niciodată față în față cu el. Am stat de vorbă prin intermediari care mă tatonau, care vorbiseră cu el pentru a lua legătura cu mine. Discuția se oprea când îi transmiteam ce este de făcut”, a declarat Grozavu pentru postul de radio HIT din Iași.

Gigi Becali a spus că testează piața pentru găsirea unui antrenor, precizând pentru cei care înțeleg să citească printre rânduri că la FCSB nu se poate adapta oricine și că este vorba de o politică specială.

Cel mai probabil s-a referit la faptul că antrenorul care vrea să stea pe banca roș-albaștrilor trebuie să fie dispus la compromisuri legate de implicarea patronului.

Ori, Grozavu pare o variantă care să pice din start în aceste condiții.



Grozavu pune condiții pentru a prelua FCSB