FCSB

Golubovic a cerut rezilierea contractului cu Steaua

Ratarile uriase pe care le-a avut in meciul cu Astra Giurgiu si evolutiile slabe din ultimele luni l-au determinat pe atacantul bosniac Bojan Golubovic sa solicite conducerii steliste rezilierea contractului scadent in vara.

"Golubovic nu va face parte din lot pentru ca si-a exprimat dorinta de a rezilia contractul cu Steaua ca urmare a evolutiei slabe de la Giurgiu. E treaba lui...", a spus antrenoul Laurentiu Reghecampf intr-o conferinta de presa inaintea meciului de Cupa Romaniei cu CS Mioveni.

La randul sau, patronul Gigi Becali a declarat ca nu intelege cum de s-a putut pacali Mihai Stoica prin aducerea lui Golubovic la Steaua.

Cifre

Adus liber de contract in vara de CSMS Iasi, formatie pentru care marcase 13 goluri in 45 de meciuri in toate competitiile, Golubovic a dezamagit la Steaua, echipa pentru care a inscris o singura data in 19 partide.

In varsta de 33 ani, Golubovic semnase cu Steaua pe un an, dar meciul de la Giurgiu pare sa fi fost ultimul pentru bosniac in tricoul rosu si albastru.

Golubovic a ratat de putin la Villarreal in ultimele secunde ale meciului sansa egalarii si calificarii Stelei in primavara europeana.



Golubovic a cerut rezilierea contractului cu Steaua