FCSB

Golofca, desfiintat de Becali: “El era deja cam vagabond”

Transferat de la FC Botosani dupa un inceput promitator de sezon, atacantul Catalin Golofca s-a stins repede in tricoul celor de la FCSB, iar in ultima perioada chiar a fost scos din lotul largit al echipei.

Patronul Gigi Becali a explicat ca motivul care a stat la baza acestei decizii tine de viata extrasportiva a jucatorului.

“El era deja cam vagabond. A venit la Bucuresti a crezut ca toate curvele sunt ale lui. I-am zis ca nu mai are voie sa iasa din casa, nici macar sa se duca la restaurant. Sa manance la el acasa, nu in  oras”, a spus Becali la Digi Sport.

“Cand a venit la Bucuresti si a vazut atatia fani, bani si femei, el a innebunit. Sa manance acasa parizer cu paine. Daca l-am mai vazut o data in restaurant, adio!”, a adaugat patronul FCSB despre Golofca.

In varsta de 27 ani, Golofca are cinci aparitii pentru FCSB in campionat si alte trei in cupele europene, nereusind sa marcheze pana acum vreun gol.

Golofca marcase de trei ori pentru Botosani in primele patru etape ale sezonului si avea patru pase decisive in momentul transferului la FCSB.



Golofca, desfiintat de Becali: “El era deja cam vagabond”