FCSB

Gnohere si Popescu, reactii dupa golurile marcate in Steaua - CFR Cluj

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Jucatorii Harlem Gnohere si Ovidiu Popescu au marcat cele doua goluri prin care Steaua s-a impus, duminica seara, in fata celor de la CFR Cluj, cu 2-0, in prima etapa din playoff.

“Am vrut sa dau tare si sunt fericit ca este primul meu gol la Steaua in campionat. Trebuie sa luam titlul anul acesta. Atmosfera la echipa este una destul de buna, chiar foarte buna. Ne intelegem foarte bine noi jucatorii”, a spus Ovidiu Popescu, jucator despre care patronul Gigi Becali a spus ca “este cel mai bun din lot peste Alibec si Gnohere”.

Citește și... Becali exuberant dupa 2-0 cu CFR. Vorbeste de Liga Campionilor

“Este un gol foarte important si care permite echipei sa se descatuseze. O echipa precum Steaua trebuie sa fie pe primul loc, dar ne mai ramane un meci foarte important cu Viitorul. Va fi dificil impotriva unei echipe foarte bune. Antrenorul a fost foarte multumit ca am obtinut toate punctele dupa un meci in care fanii au venit sa ne sustina”, a spus dupa meci Gnohere.

Gnohere si Popescu au marcat pentru Steaua in victoria obtinuta duminica seara pe Arena Nationala, scor 2-0, in fata celor de la CFR Cluj, in prima etapa din playoff.



Gnohere si Popescu, reactii dupa golurile marcate in Steaua - CFR Cluj