FCSB

Gilca explica victoria la scor de tenis cu Pandurii: “E normal”

Costel Gilca este un antrenor fericit dupa ce Steaua a zdrobit Pandurii, cu 6-0, in etapa a 4-a a Ligii 1, iar toate golurile campioanei au fost marcate de acelasi jucator, Claudiu Keseru.

Pe vremuri, cand imbraca tricoul Stelei, Gilca a reusit sa marcheze cinci goluri intr-o partida de campionat cu FC Brasov, record care a fost doborat cu aceasta ocazie de Keseru, insa tehnicianul din Ghencea ramane cu picioarele pe pamant.

“Astept mult de la toti, de la orice jucator astept sa marcheze multe goluri. Este benefic pentru echipa si ma bucur ca a avut aceste realizari. Am avut un joc foarte bun cu exceptia primelor minute. A fost normal sa incepem mai greu pentru ca au intrat multi jucatori noi care nu se cunosteau prea bine”, a spus Gilca dupa meci la Dolce Sport.

“Eu vreau sa folosesc cat mai multi jucatori pentru ca avem multe meciuri si sper ca pe viitor sa-i folosesc pe toti. Sa demonstreze ca au valoare pentru juca la Steaua. Sanmartean nu este un tip egoist si cred ca se bucura mai mult cand da o pasa de gol decat atunci cand marcheaza”, a mai completat tehnicianul.

Gilca a vorbit si despre evolutia noilor achizitii: “Luchin si Breeveld au avut evolutii foarte bune si sper sa le mentina si pe viitor”.

Steaua-Pandurii s-a incheiat 6-0 si pentru campioana Romaniei la orizont se vede prima intalnire cu Ludogoret.

[news-108788]



Gilca explica victoria la scor de tenis cu Pandurii: “E normal”