FCSB

Gigi Becali strange surubul la Steaua: "Nu mai aduc bani de acasa"

Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor si din perspectiva retetei financiare lucrurile patronul Gigi Becali are cel mai mult de suferit. Calculele acestuia nu s-au potrivit cu realitatea din teren si patronul Stelei ia in calcul pe viitor chiar sa renunte la echipa fara a mai fi dispus sa aduca bani de acasa.

"Asta e. Vor veni si alte seri, si alti ani de fotbal. Nu e nicio problema. Nu stau sa fac analiza la ce tine de fotbal. S-a intamplat, asa a fost sa fie. Trebuie sa inteleaga si lumea ca nu e asa de usor la fotbal. Milioanele de euro nu ma poate obliga nimeni sa le dau. Multumesc lui Dumnezeu ca am putut sa rezist 11-12 ani in fotbal la nivelul acesta fara sa periclitez situatia familiei mele", a spus Becali la postul sport.ro

"Trece luna si bag mana in buzunar sa dau milionul de euro. Echipa produce din televiziune si publicitate 6 milioane maxim. Eu nu mai vreau sa bag mana in buzunar.
Daca se intampla sa ajung pe minus, atunci voi da cadou echipa la cei ce zic ca se pricep la fotbal. O dau stelistilor care zic ei ca iubesc Steaua. Sa faca ei mai mult decat mine. Pana la urma nu voi vinde Steaua pentru ca voi lucra cu intelepciune, insa banii familiei nu-i voi mai da. Eu chiar daca am 20 de milioane de euro nu-i mai dau in fotbal. Tot ce am dau la fetele mele ca nu am facut contract ca banii mei sa-i dau la Steaua.", a completat Becali.

"Papp nu e fundas central". Il regreta pe Tamas

Becali l-a criticat cu moderatie pe fundasul Paul Papp, cel care a gresit flagrant in returul cu Partizan.

"Ne-a batut Papp, dar zic si eu ca Radoi. Toata echipa castiga, toata echipa pierde. M-am gandit sa-mi para rau ca am renuntat la Tamas, dar nu pot trece peste deciziile antrenorului cand vine vorba de disciplina. I-am promis ca nu ma bag la antrenament, dar e adevarat ca era altceva cu Tamas. Ce a facut Papp nu facea nimeni, dar nu inseamna ca-l atac. Doar constat si nu sunt suparat pe el. Atat a putut. Eu stiam ca mai vorbesc cu oamenii si mi-au spus ca el nu este fundas central. Si italienii l-au pus fundas dreapta, dar daca noi nu avem pe cine", considera Becali.



Gigi Becali strange surubul la Steaua: "Nu mai aduc bani de acasa"