FCSB

Gigi Becali si-a luat gandul de la cupele europene: “Ne spulbera”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Pentru echipele romanesti vara acestui an se anunta una incinsa din toate punctele de vedere.

Trimise in lumea a treia a fotbalului european din cauza rezultatelor modeste din ultimii ani, echipele din Liga 1 vor fi nevoite sa inceapa inca din primul tur preliminar.

Exceptie va face doar casigatoarea Cupei Romaniei, Astra sau Viitorul, care va intra in turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB, ultima echipa din Romania ajunsa in primavara europeana a unei competitii europene chiar sezonul trecut, va avea si ea probleme fara a mai fi aparata de coeficientul superior celorlalte echipe romanesti.

“M-am cutremurat cand am vazut cu ce echipe putem pica. Cand am vazut echipele mi-am dat seama ca nu mai avem nicio sansa la cupele europene”, a spus Gigi Becali la Pro x.

Patronul ros-albastrilor a mai spus ca schimba politica si nu vrea sa mai vanda jucatorii importanti pentru a forma o echipa puternica in anii urmatori.

“Le maresc salariile, dar sa nu se mai gandeasca la plecare. Doar asa pot face o echipa sa sparg gheata si sa mergem din nou in fata cu fotbalul romanesc”, a mai spus Becali despre Man, Coman si Morutan, sperantele din lotul actual al FCSB.



Gigi Becali si-a luat gandul de la cupele europene: “Ne spulbera”