FCSB

Gigi Becali se lacomeste la transferurile lui Sanmartean si Szukala

Arabii de la Al Ittihad i-au luat pe Lucian Sanmartean si Lucasz Szukala de la Steaua, insa doresc ca jucatorii sa vina de indata la echipa si sa nu mai stea pana in vara. De aceea au inaintat o oferta pentru Steaua, pe care Gigi Becali nu o accepta.

Sanmartean si Szukala vor putea sosi la Al Ittihad din vara fara nici o suma de transfer, devenind la acel moment liberi de contract.

Insa, pentru plecarea de acum de la Steaua Al Ittihad trebuie sa faca o oferta de transfer. Pentru cei doi, arabii au oferit 1 milion de dolari, scrie presa araba.

Numai ca Gigi Becali considera suma prea mica. El il coteaza doar pe Szukala la 1,5 milion de dolari, iar pe Sanmartean la 800.000.

Presiunea este mare pe Victor Piturca. Sanmartean si Szukala sunt "paiele inecatului" ale lui Piti, iar acesta se agata de sosirea lor pentru a incerca sa se salveze. 

Piturca  are rezultate foarte slabe la Al Ittihad si risca sa fie demis daca echipa nu isi revine rapid. Mai mult, Piturca isi va pierde o buna parte din salariul sau pe acest sezon si va fi dat afara in vara, daca Al Ittihad nu se va clasa pe unul dintre primele trei locuri la finalul campionatului arab.



Gigi Becali se lacomeste la transferurile lui Sanmartean si Szukala