FCSB

Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordanescu dupa umilinta din Gruia: "Nu mi-a placut de el ca era descurajat"

FCSB a pierdut cu 4-1 in deplasare cu rivala CFR Cluj, meci la finalul caruia antrenorul Edi Iordanescu a analizat la cald cele intamplate.

Gigi Becali a reactionat si el, luni dimineata, reafirmandu-si increderea in Edi Iordanescu, antrenor instalat in urma cu doua etape.

"Nu mai vorbesc despre transferuri decat daca imi pleaca jucatori.

"L-am pus pe Edi, am incredere in el, merg pe mana lui.

"Ce s-a intamplat aseara a fost ghinionul sa fie apa, noi nu suntem echipa ca sa jucam pe balta. Jucatorii accidentati, Coman si Sut, apoi gafa facuta de Octavian Popescu, apoi de Vlad.

"Merg pe mana lui Edi, am incredere. Este un fleac astea 12 puncte. Mai sunt 23 de etape. Sunt sase puncte la ora asta pe care puteam sa le diminuam zero sau chiar sa trecem peste ei la sfarsitul sezonului regular.

"Am rabdare ca Edi sa faca...stiu ce lucreaza si stiu ca va fi bine. N-am vorbit cu el, dar am vazut ca e putin descurajat. Ii transmit sa nu deznadajduiasca pentru ca va fi bine, sa munceasca si va fi bine", a spus Gigi Becali la Pro x.

"Nu mi-a placut de el aseara ca era descurajat. Echipa noastra nu poate juca pe balta. Ii transmit sa aiba incredere si va face treaba", a mai spus patronul echipei FCSB.

FCSB are doar 9 puncte dupa sapte etape, iar Edi Iordanescu a debutat cu remiza si infrangere.



Gigi Becali, mesaj pentru Edi Iordanescu dupa umilinta din Gruia: "Nu mi-a placut de el ca era descurajat"