FCSB

Gigi Becali merge cu Mirel Radoi pana in panzele albe: "Nici daca se cutremura pamantul nu-l dau fara"

Inceputul slab de sezon pentru Steaua a ridicat semne de intrebare cu privire la capacitatea lui Mirel Radoi de a indeplini obiectivele echipei bucurestene in acest sezon.

Adus de Gigi Becali la echipa dupa ce Steaua castigase toate trofeele interne sub conducerea lui Costel Galca, finul Radoi se bucura de increderea totala a patronului.

Mirel Radoi are credit infinit la mine. Nici daca se cutremura pamantul, eu tot nu-l dau afara! Orice s-ar intampla, pe Mirel nu-l dau afara. Chiar daca renunt la Steaua si tot nu-l dau afara. Am toleranta infinita pentru el”, a declarat Becali pentru Ziarul Ring.

“Toleranta infinita” de care fostul antrenor Costel Galca nu s-a bucurat, desi a facut performanta vitregit in a doua parte a sezonului de cei mai buni jucatori si de o anumita ostilitate din partea patronului.

Becali a mai spus ca Radoi va pleca de la Steaua “cand vrea el”, adica fostul international.

Pana la o posibila tragere de linie, Mirel Radoi are in fata primul test serios al debutului de sezon dupa ce Supercupa Romaniei a fost considerata “o joaca”, iar meciul cu Petrolul un fel de incalzire sau reacomodare la efort.



Gigi Becali merge cu Mirel Radoi pana in panzele albe: "Nici daca se cutremura pamantul nu-l dau fara"