FCSB

Gigi Becali face lumina in scandalul dintre Steaua si echipa nationala. Atac dur la Anghel Iordanescu

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, a explicat luni seara de ce formatia sa nu-si lasa jucatorii in cantonamentul programat de selectionerul Anghel Iordanescu cu o selectionata divizionara.

“Nu sunt obligate cluburile sa dea jucatorii in afara datelor FIFA si UEFA. Ce inseamna asta? Daca vine Comitetul Executiv si hotaraste ceva o face impotriva legii. Aceasta selectionata nu se numeste echipa nationala, ci selectionata divizionara A. Echipa Steaua da jucatori la echipa nationala, dar nu da la selectionata divizionara A”, a declarat Becali la Digi Sport.

“Ce masuri sa ia Federatia? Pai judecam dupa ureche, ce decizie dura? Ne luam dupa Iordanescu sa dam decizii dure? Nu mai vreau sa mai vorbesc. Conform regulamentelor Comitetul Executiv nu poate impune cluburilor sa-si lase jucatorii. Cei de la FRF ne-au spus ca suntem liberi sa lasam sau nu jucatorii. Pai nu poate sa hotarasca Puiu Iordanescu pe banii lui Becali”, a mai spus Becali.

Steaua a avut sase jucatori selectionati la selectionata divizionara, jucatori pe care Steaua i-a lasat intr-o prima faza sa printr-un comunicat publicat pe pagina oficiala a clubului.

“Puiu a zis intr-o prima faza ca va lua trei si trei jucatori, dar ne-a spus sa nu dezvaluim in presa. Eu am vorbit public si i-am trezit orgoliu. Bai tata Puiule respecta regulamentele pe banii tai, nu pe ai mei. Mircea Sandu se impunea, dicta, dar uite ca nu mai e nici Sandu si a aparut un baiat destept, Razvan Burleanu, care respecta regulamentele”, a adaugat Becali.

Ulterior cei sase nu au mai facut deplasarea in cantonamentul tricolorilor divizionari si de aici a aparut un intreg scandal, Steaua fiind acuzata ca a dezonorat echipa nationala.

"Pai ce sa faca fara Steaua? Sunt morti fara Steaua. S-au propus doua variante, dupa care Iordanescu a spus ca nu-i convine lui", a adaugat Becali.

[news-117534]



Gigi Becali face lumina in scandalul dintre Steaua si echipa nationala. Atac dur la Anghel Iordanescu