FCSB

Gigi Becali face acuzații după meciul de la Arad: ”Toți ungurii au ceva cu mine”

Sursă foto: captura prosport.ro

FCSB a pierdut primul meci din acest sezon în Liga 1, 1-2 în deplasare cu UTA, meci cu mai multe decizii controversate din partea centralului George Găman. Aflat în camera VAR, Szabolcs Kovacs a contribuit decisiv la un 11 metri care a dus la golul de 1-1 marcat de arădeni.

”Meciul de aseara l-au câștigat arbitrii. Nu atinge mâna și dai 11 metri. Dacă mă lovești cu ceva în piept și mâna se duce, din instinct.

”Dar el a țipat el, ăla Istvan a țipat. De când sunt în fotbal numai belele am avut cu el. E arbitru mare, dar numai la mine face belele.

”Acum l-a scos și pe frate-su. Mai are nepoți să-i aducă la mine? Toți ungurii au ceva cu mine pentru că eu mă lupt cu CFR.

”Istvan are apartament cumpărat în blocul lui Nelu Varga. Să vedem acum FRF cu integritatea.

”Dacă dai 11 metri și eliminare, atunci eu cum pot să joc fotbal. Probabil nu le convenea la toți. Dacă se duce FCSB, nu se mai uita lumea la fotbal. Pe cine să vadă, pe CFR și pe Rapid? Aia din Giulești se duc aia trei mii. Dinamo, săraca ce să facă ea. Se mai uită aia din Craiova la meci.

El, Găman n-ar fi dat, dar ăla țipa penalty, penalty. De frică, că era fratele lui Istvan, ungur periculos, a zis că trebuie să dam penalty”, a declarat Gigi Becali marți dimineața.

FCSB rămâne pe primul loc al clasamentului, cu 15 puncte și un meci mai puțin disputat.



Gigi Becali face acuzații după meciul de la Arad: ”Toți ungurii au ceva cu mine”