FCSB

Gigi Becali despre un jucător adus în iarnă: ”E posibil să fi luat plasă cu el”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB sprintează spre primul titlu în noul format competițional din Liga 1.

Echipa lui Gigi Becali are zece puncte avans față de Rapid, principala urmăritoare, iar patronul celor de la FCSB își face calculele.

”Cam în etapa a 5-a din playoff trebuie să ne pregătim. Vor fi cele mai mari focuri de artificii care s-au văzut. ”Eu aș vrea să-i bată Craiova și să-i batem noi (n.r. – Rapid). La CFR dacă s-ar putea un 14-15 (puncte).

”Noi trebuie să mărim diferența să fim siguri, siguri. Nu trebuie să facem ce am făcut în prima repriză. Fotbalul nu te lasă. Dacă doar puțin ai slăbit degetul de pe trăgaci, gata, ești mâncat. La mine cine pierde mingea, e schimbat”, a declarat Gigi Becali.

Analiza jucătorilor după victoria cu Voluntari

”Poți să pierzi mingea dacă driblezi, dar eu mă refer la altfel de pierdere. Când stai cu mingea și o pierzi, cum a făcut Șut...mai aveam puțin și-l schimbam. Pentru ce ții mingea la tine? Mai aveam puțin și-l schimbam și pe Băluță. La Coman e altceva, el pierde mingea în dribling.

”Coman ce a făcut aseara este inadmisibil. Să găsești breșa aia la primul gol...e ceva inadmisibil de făcut. Phelipe o să primească șanse când o veni vremea. Acum când e război nu poți să-l bagi, n-ai bază deloc în el. E posibil să fi luat plasă cu el.

”Tavi nu mai are mult și îi ia locul Radaslavescu. Ce faci mă, gâdili mingea, ți-o fură. Baba Alhassan a făcut tot jocul, de la el a plecat și pasa de gol. Lixandru, s-ar putea să-i ia locul Baba.



Gigi Becali despre un jucător adus în iarnă: ”E posibil să fi luat plasă cu el”