FCSB

Gigi Becali, criticat din interior dupa indepartarea lui Narcis Raducan: ”Nici Dumnezeu nu-l schimba”

Reactiile dupa indepartarea lui Narcis Raducan de la FCSB continua sa tina capul de afis la nici 24 de ore de la anuntul despartirii directorului sportiv de echipa lui Gigi Becali.

Ilie Nastase, sustinator pe fata pentru echipa lui Gigi Becali, nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume si in aceasta speta.

Primul lider al tenisului mondial ii ia partea lui Narcis Raducan si spune ca pe Gigi Becali nu o sa-l schimbe nimeni vreodata.

”Domnul Raducan cred ca se pricepe la fotbal”, a spus Ilie Nastase la Pro x in apararea lui Narcis Raducan dupa afirmatia acestuia din urma ca penalty-ul acordat la Florin Tanase in meciul cu Sepsi a fost acordat ”cam usor”.

Afirmatie care i-a atras lui Raducan despartirea de FCSB.

Intrebat daca nu se teme ca va fi si el alungat de Gigi Becali pe acelasi model ca fostul director sportiv al ros-albastrilor, Ilie Nastase a dat-o fara ocolisuri.

”Pe mine Gigi Becali n-are cum sa ma indeparteze de la FCSB. Nu m-a indepartat Ceausescu si ma indeparteaza Becali?

”Baiatul asta, Gigi, cateodata are sistemul asta, cand echipa merge se trezeste sa vorbeasca si sa faca rau echipei. Nimeni n-o sa-l schimbe, nici macar Dumnezeu”, considera Ilie Nastase.



Gigi Becali, criticat din interior dupa indepartarea lui Narcis Raducan: ”Nici Dumnezeu nu-l schimba”