FCSB

Gigi Becali continua disputa cu selectionerii Cosmin Contra si Mirel Radoi

In conferinta de prezentare al lui Cristian Manea la FCSB, Gigi Becali a vorbit si despre disputa de la distanta pe care o are cu selectionerii Cosmin Contra si Mirel Radoi.

”In primul rand e diferenta mare de varsta. Sa ironizeze el, ca antrenor ca nu stiu ce. Intru selectioner si pun un alt antrenor si fac mai multe rezultate ca el, ca ce rezultate a facut el? La mine s-a vazut rezultate. Chelsea, batai, coeficient UEFA. Eu nu sunt antrenor in primul rand, dar el ironii...”, a spus Gigi Becali.

”Plus de asta si Mirel Radoi care e finul meu, dar sa ma ierte ca n-a avut rezultate la FCSB. N-am ce sa-i fac, el are un of. Nu inteleg care e problema lor. Contra inteleg, dar Mirel Radoi nu inteleg ce vrea el, e finul meu. Ca nu ma schimb. Pai ma schimba el pe mine? Ar putea sa fie ca si copilul meu”, a adaugat patronul FCSB.

Disputa dintre Becali si Contra a pornit de la reactia primului fata de neconvocarea lui Florinel Coman la prima reprezentativa a Romaniei pentru dubla cu Spania si Malta din preliminariile EURO 2020.

Radoi a declarat la randul sau ca transferul lui Manea la FCSB este un pas inapoi pentru jucator, in opinia sa.



Gigi Becali continua disputa cu selectionerii Cosmin Contra si Mirel Radoi