FCSB

Galca, mai bun decat Reghecampf

Steaua a reusit la finalul turului de campionat 2014/2015 cel mai bun tur de campionat din ultimii ani. Costel Galca arata pe cifre ca este mai bun decat fostul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf. 

Steaua a castigat patru tiluri in ultimii 10 ani si se afla pe drumul spre cel de-al cincilea. La modul la care arata clasamentul la finalul turului, are toate sansele sa il obtina.

Cu Laurentiu Reghecampf pe banca, Steaua a terminat cele doua tururi de campionat cu 41 si respectiv 39 de puncte, in drumul spre titlul de campioana. Cu Galca, Steaua a incheiat turul cu 43 de puncte.

O cifra impresionanta, iar Steaua are 9 puncte avans fata de CFR Cluj.

In timp ce Reghecampf a preferat sa plece in desert sa antreneze pentru niste sume uriase, pe care nu le visa niciodata in viata lui, avand insa dupa doar cateva etapa un viitor nesigur, Costel Galca a venit la Steaua beneficiind de o mare neincredere. Insa, pe plan intern, el duce Steaua foarte bine. In ceea ce priveste experienta europeana, se vad unele lipusuri care teoretic vor trebui corectate sezonul viitor. 



Galca, mai bun decat Reghecampf