FCSB

Florin Gardos aproape de un transfer la Southampton

Fundasul stelist Florin Gardos este foarte aproape de un transfer in Premier League la echipa Southampton, formatie pregatita de fostul international olandez Ronald Koeman.

"Sfintii", asa cum sunt porecliti cei de la Southampton, au pierdut nu mai putin de sase jucatori in aceasta vara si, ce e drept, au incasat aproape 100 milioane de lire sterline, avand bani de cheltuit pentru completarea lotului.

Gardos, jucator refacut recent dupa o accidentare care l-a facut sa rateze startul sezonului la Steaua, a urmarit din tribuna returul echipei sale cu Aktobe din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, fiind asteptat sa reintre in playoff-ul cu Ludogoret.

"Suntem interesati de Gardos, dar pana in prezent nu mi s-a spus daca este semnat sau facut, dar suntem interesati, este adevarat. Suntem interesati si de Rojo (n.r. - fundasul Marcos Rojo de la Sporting Lisabona), dar transferul sau este o intrebare pentru presedinte si pentru directorul executiv. Acesti doi jucatori sunt pe lista noastra", a declarat Koeman, anunta Mediafax.

In varsta de 25 ani, Gardos joaca la Steaua din 2010.



Florin Gardos aproape de un transfer la Southampton