FCSB

Fiorentina a renuntat la Bourceanu

Echipa italiana Fiorentina nu mai este interesata de achizitionarea jucatorului roman Alexandru Bourceanu, a anuntat directorul sportiv al violetilor.

"Bourceanu nu este dorit la Florenta, nici cu bani, nici liber de contract", a declarat Daniele Prade, directorul sportiv al celor de la Fiorentina.

Oficialul formatiei viola a mai spus ca transferul lui Bourceanu la Fiorentina se incadreaza in categoria speculatiilor si ca echipa toscana are alte planuri pentru petrioada de transferuri.

Cu doar o zi in urma impresarul FIFA Virgil Colfescu declarase pentru calciomercato.it ca se afla in contact cu Prade si Macia, cei doi oficiali ai Fiorentinei, pentru transferul lui Bourceanu la echipa italiana.

Acesta a spus ca oficialii italieni doresc sa-l urmareasca la lucru pe Bourceanu in ultimele doua meciuri din Champions League si in dubla de baraj pe care nationala Romaniei o disputa contra Greciei.

Bourceanu va intra in decembrie in ultimele sase luni de contract, iar la vara fotbalistul se poate desparti gratis de Steaua.



Fiorentina a renuntat la Bourceanu