FCSB

FCSB vrea sa joace pe noua arena din Ghencea

In primavara anului 2018 vor incepe lucrarile de modernizare pentru stadionul din Ghencea. Actuala arena va fi demolata si in loc va fi ridicata o alta complet noua cu o capacitate de 30.000 de locuri.

Termenul de finalizare al lucrarilor este 2020, adica primavara anului care va marca a 60-a editie a Campionatului European de fotbal, competitie care va aduce la Bucuresti nu mai putin de patru meciuri, trei din grupe si una dintre optimi.

Stadionul Ghencea face parte din angajamentul Romaniei ca va moderniza patru arene secundare care sa asigure suportul pentru antrenamentul echipelor care vor veni la Bucuresti pentru EURO 2020.

Helmuth Duckadam, eroul Stelei de la Sevilla, si in prezent presedintele de imagine al FCSB, nu vede o alta echipa evoluand pe noul stadion Ghencea in afara formatiei care evolueaza acum in Liga 1.

“Nu vad alta echipa care sa joace in Ghencea, in afara de FCSB. Nu vor avea ce face cu acel stadion si tot la noi vor veni. Cineva trebuie sa joace acolo si noi vom fi aceia”, spune Duckadam increzator la Digi Sport.

Duckadam mai crede ca in acest punct o eventuala intelegere intre Becali si CSA Steaua este aproape imposibila.

“Parerea mea este ca nu se mai pune problema de o intelegere cu CSA. In trei ani de zilei ei vor fi obligati sa inchirieze stadionul, daca CSA nu va promova an de an, lucru foarte greu de realizat, daca nu chiar imposibil”, mai crede Duckadam.



FCSB vrea sa joace pe noua arena din Ghencea