FCSB

FCSB, victorie la scor cu Craiova dupa o repriza secunda fabuloasa

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa FCSB a castigat cu 4-1 meciul cu Universitatea Craiova, duminica seara, pe Arena Nationala intr-un meci disputat cu portile inchise ca masura preventiva impotriva coronavirusului.

Cele doua echipe au intrat cu 1-1 la pauza dupa ce Oaida a deschis scorul prin minutul 22, iar Craiova a egalat la ultima faza a primei reprize prin Barbut.

La 0-0 cei de la FCSB au ratat deschiderea scorului prin Man. Sutul acestuia din voleu a ocolit de putin poarta.

Dupa deschiderea scorului cei de la FCSB au ratat doua mari ocazii prin Coman. In minutul 26 acesta s-a demarcat in careu si a trimis pe langa poarta, pentru ca sase minute mai tarziu sa fie blocat in extremis de Pigliacelli.

In minutul 36 pe fondul de dominare al celor de la FCSB gazdele au ratat o noua ocazie la sutul lui Man direct din corner.

Ocaziile s-au razbunat pe bucuresteni si Craiova a dat lovitura in minutul 45 prin Barbut cu un sut in forta la coltul scurt. Un gol care ii poate fi pus pe nota de plata lui Vlad.

Partea secunda a debutat FCSB intr-o ofensiva totala si Man a ratat prima ocazie cu sut peste poarta, dupa ce intr-o prima faza Coman nu reusise sa reia decisiv singur cu portarul.

Oaida a marcat pentru 2-1 in minutul 57 dupa o faza colectiva de toata frumusetea. Cretu a centrat pe bara a doua, Coman intoarce pentru Oaida si acesta finalizeaza cu sut in forta.

Incredibila ocazie a oltenilor in minutul 58 la patrunderea lui Bairam. Mingea a lovit de doua ori bara inainte de a fi respinsa in corner.

FCSB a ratat golul trei prin Man in minutul 62, cand mingea fostului aradean s-a dus mult peste poarta.

In minutul 79 cei de la FCSB s-au desprins prin Tanase dupa o faza de contraatac.

Cinci minute mai tarziu FCSB a inchis tabela prin Man. Patrundere in zona centrala si sut in forta.

FCSB urca pe locul doi in clasament, cu 26 de puncte, la trei puncte de liderul CFR Cluj, echipa care joaca luni seara cu Gaz Metan Medias.

Craiova coboara pe trei, cu acelasi numar de punct cu cei de la FCSB.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Creţu, Cristea, Planici, Panţîru - Oaidă, Ov. Popescu, Olaru (Vînă '11, L. Filip '70) - Fl. Tănase - Coman (Moruţan '82), Man. Antrenor Bogdan Vintilă;

Craiova: Pigliacelli - Martici, Bălaşa, Ciosici, Bancu - Nistor, Cicâldău, Mateiu (Qaka '70) - Bărbuţ (A. Ivan '64), Niţu (Koljici '18), Baiaram. Antrenor Corneliu Papură.

Cartonaşe galbene: Ov. Popescu '10, Panţîru '18, Man '90+1 / Bancu '35, Bălaşa '60 Cicâldău '87, Ciosici '90+1, Nistor '90+1.

Arbitri: Istvan Kovacs - Vasile Marinescu şi Valentin Avram - Andrei Antonie.



FCSB, victorie la scor cu Craiova dupa o repriza secunda fabuloasa