FCSB

FCSB va avea un nou antrenor pana la urmatorul meci de campionat. Pintilii sta pe banca cu West Ham

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Gigi Becali a anuntat cand va instala un nou antrenor la FCSB, echipa ramasa fara principal dupa demisia lui Nicolae Dica.

“La meciul cu Rapid vom avea suta la suta antrenor. Vineri dimineata la antrenament va fi antrenor nou.

“Noul antrenor va pleca in vara daca nu castiga campionatul. Sa nu vina daca stie ca nu-l ia. Nu vreau strain”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Becali a mai spus ca inca nu s-a hotarat asupra antrenorului pe care il va instala la FCSB si ca varianta Liviu Ciobotariu nu a cazut.

“N-am vorbit cu niciunul, doar s-au facut niste discutii. Nu suntem inca hotarati. Am avut discutii cu apropiatii mei, nu cu ei (n.r. - antrenorii)”, a mai spus patronul celor de la FCSB.

In afara lui Ciobotariu pe lista scurta a lui Becali se mai afla Ilie Poenaru si Andrei Prepelita, ambii fara angajament in acest moment.

Astfel, la partida de joi seara cu West Ham pe banca ros-albastrilor va sta Mihai Pintilii.

Acesta a spus ca inca nu e pregatit sa-si asume rolul de antrenor principal.

“Sper sa se gaseasca cea mai buna solutie pentru perioada urmatoare si mergem mai departe. Nu, eu nu sunt pregatit pentru asta. Sunt aici doar interimar. E prea devreme. Sunt aici doar sa ajut, sa aiba suporterii un meci de calitate”, a declarat Pintilii intr-o conferinta de presa.

Pintilii mai crede ca Dica n-a plecat pentru ca ar fi pierdut vestiarul la FCSB.

“E un antrenor care si-a facut treaba cat a putut de bine. Dica a fost respectat, a stiut sa tina vestiarul si nu cred ca a pierdut vestiarul dintr-o discutie cu un jucator”, a mai spus Pintilii.

FCSB isi incheie, joi seara, aventura europeana din acest sezon pe teren propriu cu West Ham United, echipa deja calificata in faza urmatoare.

Doua puncte a adunat vicecampioana Romaniei in cele cinci meciuri de pana acum.



FCSB va avea un nou antrenor pana la urmatorul meci de campionat. Pintilii sta pe banca cu West Ham