FCSB

FCSB, v-ati dat cu calificarea in cap. O evolutie jenanta, pe alocuri penibila!

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Romania ramane cu o singura echipa in grupele Europa League, dupa ce FCSB s-a facut de ras in returul cu Vitoria Guimaraes.

Formatia portugheza, una extrem de modesta ca exprimare pe teren, a marcat unicul gol al acestei duble cu FCSB dintr-o lovitura de la 11 metri in minutul 53 de Tapsoba.

FCSB, ultima in Liga 1, iese rusinos din Europa dupa o partida in care jucatorii si-au dat cu stangul in dreptul si cu amandoua picioarele direct la adversar.

Un meci de calificare jucat fara cap si mai ales fara picioare.

O echipa FCSB ajunsa la apogeul penibilului condusa de pe margine de un antrenor marioneta si de la telefon de un patron care a scapat complet lucrurile de sub control.

Daca mai existau stelisti care credeau ca FCSB e Steaua, dupa meciul de la Guimaraes cel mai probabil s-au lamurit ca in realitate acesta e doar un basm frumos.

Cei de la FCSB se pot considera norocosi ca au scapat ieftin la Guimaraes, unde daca scorul era 6-0 sau 7-0 nu se supara nimeni.

Vitoria Guimaraes a avut doua mingi in bara si alte cateva ocazii rarisime. Doar sansa a facut ca in afara jocului penibil, cei de la FCSB sa nu plece cu avionul plin de goluri din Portugalia.

FCSB n-a avut nici macar o ocazie de gol intr-un meci de calificare in care erau obligati sa marcheze. Restul e istorie!

Caseta tehnica

Vitoria Guimaraes: Douglas - Sacko, Tapsoba, Bondarenko, Hanin - Poha, Al Musrati, Pepe (Teixeira ’75)- Rochinha, Duarte Silva (Pereira ’78), Davidson (Soares ’86). Antrenor: Ivo Vieira.

FCSB: Bălgrădean - Creţu (M. Roman ‘27), I. Cristea, Planic, Soiledis (Moutinho ’72) - Popescu, Pintilii (Gnohere ’46), Panţîru - Fl. Coman, F. Tănase, Vînă. Antrenor: Bogdan Argeş Vintilă.

Cartonaşe galbene: / Creţu ‘3, Soiledis ’34, Panţîru ’68, Moutinho ‘74.

Irfan Peljto din Bosnia (central).



FCSB, v-ati dat cu calificarea in cap. O evolutie jenanta, pe alocuri penibila!