FCSB

FCSB revine de la 0-2 si obtine victoria cu Chindia. Doua goluri anulate pentru fiecare echipa in final de meci

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipele FCSB si Chindia Targoviste au oferit un frumos spectacol, duminica seara, pe Arena Nationala, intr-o partida disputata fara spectatori, in etapa a 26-a din Liga 1. Un meci castigat de FCSB, cu 3-2, dupa ce Chindia conducea la pauza cu 2-0.

Chindia a inceput mai bine si a lovit de doua ori intr-un interval de doar sapte minute in prima parte a reprizei inaugurale.

Popa a deschis scorul (15’) cu un sut in forta dintr-o lovitura libera. Avantajul oaspetilor a fost majorat de Butean cu o executie din alunecare la o patrundere in careului celor de la FCSB (21’).

FCSB a macinat in gol si a amenintat poarta aparata de Cabuz la sutul lui Tanase (19’) si la lovitura de cap trimisa de Dumiter (38’).

Cu trei minute inaintea pauzei Chindia a ratat desprinderea prin Popadiuc. Acesta n-a prins poarta din centrul careului.

FCSB a schimbat ambii fundasi de banda, insa jucatorul care avea sa schimbe fata jocului dupa pauza a fost Valentin Gheorghe.

Partea secunda a inceput cum nu se poate mai bine pentru ros-albastri, Olaru reducand din diferenta cu un sut din interiorul careului la coltul lung.

Valentin Gheorghe a adus egalarea (67’) dupa o demarcare in careu si un sut pe sub portarul Cabuz in lipsa de alte solutii la finalizare.

Acelasi Gheorghe a marcat golul victoriei pentru FCSB (77’) cu un sut in forta la coltul lung, de aceasta din pasa lui Keseru, si el intrat in partea secunda.

In minutele de final centralul Chivulete a anulat doua goluri, cate unul de fiecare parte.

Mai intai a invalidat pentru un hent care n-a fost reusita lui Stoica, jucator care blocase degajarea lui Cabuz.

La ultima faza a meciului Chindia a marcat prin Pitian cu calcaiul spectaculos din sase metri. Golul a fost anulat pentru un offside care n-a fost.

Caseta tehnica

FCSB: Vlad - Ov. Popescu (I. Stoica '41), Vinicius, I. Cristea, Radunovici (S. Şerban '46) - Olaru, Edjouma (Oaidă '85), F. Tănase - Cordea (V. Gheorghe '46), Dumiter (Keşeru '49), Oct. Popescu. Antrenor Anton Petrea;

Chindia: Căbuz - Căpuşă, Piţian, P. Iacob, Ad. Ioniţă (A. Şerban '84) - Butean (Ciunciukov '75), Passaglia (Corbu '88), M. Dulca, Sila (Cantave '84) - Popadiuc, D. Popa. Antrenor Emil Săndoi.

Cartonaşe galbene: I. Cristea '14 / Popadiuc '73, Corbu '90.

Arbitri: Andrei Chivulete - Andrei Constantinescu, Tunyogi Ferencz - Sorin Costreie.



FCSB revine de la 0-2 si obtine victoria cu Chindia. Doua goluri anulate pentru fiecare echipa in final de meci