FCSB

FCSB renunta la Andrei Vlad

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Portarul care a ruinat calificarea celor de la FCSB in grupele Europa League sezonul acesta este cedat la o alta echipa din Liga 1 Betano.

Andrei Vlad nu va mai face parte din lotul pregatit de Mihai Teja pentru a doua parte a campionatului si va lua drumul Calarasiului, unde au mai ajuns Daniel Benzar si Ianis Stoica, alti doi jucatori imprumutati de FCSB la Dunarea.

Informatia cedarii lui Andrei Vlad la Dunarea Calarasi a fost facuta de Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al ros-albastrilor, la Digi Sport.

“Ce facem cu postul de portar, pentru ca am inteles ca Andrei Vlad a fost imprumutat la Dunarea Calarasi. Trebuie sa vina un portar, pentru ca acum rezerva e un copil de la tineret”, a spus Duckadam.

Acesta mai crede ca la FCSB trebuie adus un portar cu experienta si ca s-a renuntat prea usor in vara lui 2018 la Edi Stancioiu, ajuns intre timp la Craiova, unde antrenorul Devis Mangia l-a numit unul dintre cei mai importanti oameni din vestiar chiar daca nu apara buturile oltenilor.

Andrei Vlad s-a remarcat la FCSB prin numeroase gafe, cea care i-a semnat sentinta fiind comisa in returul cu Rapid Viena din playoff-ul Europa League.

La 2-0 pe Arena Nationala FCSB era calificata in grupe cand Vlad a tinut in teren o minge care, altminteri, ar fi iesit afara. Din acea faza echipa austriaca a marcat golul calificarii.

Cu toate acestea, Vlad se numara printre jucatorii luati de Teja in cantonamentul din Spania.



FCSB renunta la Andrei Vlad