FCSB

FCSB muta pe piata transferurilor. Atacant croat adus in locul lui Man

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Ante Vukušić, golgeterul primei ligi din Slovenia în sezonul trecut (26 goluri și 8 pase de gol pentru NK Olimpija Ljubljana în 35 de meciuri), care va evolua, începând cu acest sezon, pentru echipa bucuresteana.

Atacantul croat in varsta de 29 de ani a efectuat deja vizita medicala si va purta tricoul cu numarul 9.

"Am venit aici deoarece am fost atras de istoria glorioasa a clubului. Am avut si alte optiuni, dar consider ca FCSB este echipa perfecta pentru mine. Imi doresc enorm sa castig titlul de campion, pe care l-am ratat anul trecut cu Olimpija Ljbuljana. Imi place foarte mult tot ceea ce am gasit aici, de la conditiile de antrenament si pana la oamenii din club. De asemenea, am vorbit cu multi fotbalisti care au fost in Romania si toti mi-au vorbit la superlativ despre FCSB. Nu mi-a luat mai mult de doua minute sa accept oferta, asa ca iata-ma aici! Voi face tot ce tine de mine pentru a ma pune in slujba echipei si sper sa ne bucuram de titlul de campioni la finalul acestui sezon”, a spus Ante Vukusic pentru site-ul oficial al FCSB.

Cine este Ante Vukusić

Ante Vukusić este un atacant croat nascut la 4 iunie 1991, in Sinj. A inceput fotbalul la echipa Junak Sinj, de unde a facut pasul catre Hajduk Split.

In 2012 s-a transferat in Italia, la Pescara, pentru care a evoluat un sezon si jumatate, fiind imprumutat, la inceputul lui 2014, la Lausanne Sport, din Elvetia.

A mai trecut, de-a lungul carierei, pe la Waasland-Beveren (Beglia), Greuther Furth (Germania), FK Tosno (Rusia), Olimpia Grudziadz (Polonia), NK Krsko (Slovenia) si NK Olimpija Ljubljana (Slovenia), la ultima echipa reusind sa inscrie 28 de goluri in 50 de partide in toate competitiile.



FCSB muta pe piata transferurilor. Atacant croat adus in locul lui Man