FCSB

FCSB a plecat spre Medias cu autocarul. Unul complet nou

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a anuntat pe retelele de socializare achizitia unui nou autocar in culorile clubului.

“Delegatia FCSB a pornit vineri spre Medias, unde jucatorii lui Anton Petrea o vor intalni sambata pe Gaz Metan Medias, intr-o partida contand pentru etapa numarul 19. Ros-albastrii au facut deplasarea la bordul unui autocar Setra S517 HDH personalizat in culorile clubului, pe care echipa noastra il va folosi de acum incolo atat la meciurile de acasa, cat si la cele din deplasare, in baza unui parteneriat incheiat cu Tarsin. Colaborarea dintre FCSB si compania de transport Tarsin este una mai veche, insa ea a capatat un caracter permanent incepand cu aceasta luna", se arata intr-o postare pe Facebook a ros-albastrilor.

In alta ordine de idei, despre meciul cu Gaz Metan programat, sambata de la ora 20:30, a vorbit antrenorul Anton Petra intr-o conferinta de presa.

"Gazul este o echipa periculoasa pe contraatac. Noi trebuie sa castigam meciul, sa ne adaptam la conditiile de joc si sa jucam ceea ce trebuie", a spus antrenorul echipei FCSB.

Acesta a mai anuntat si revenirea lui Florinel Coman in lot pentru meciurile viitoare.

Petrea se asteapta ca fanii sa fie din nou alaturi de echipa, dupa ce Peluza Nord a anuntat ca va fi prezenta la Medias.



FCSB a plecat spre Medias cu autocarul. Unul complet nou