FCSB

FCSB a efectuat vizita medicala. Cinci absenti si o noutate

Echipa FCSB a strans, marti, randurile in vederea reluarii pregatirilor pentru partea a doua a sezonului.

De la vizita medicala efectuata la Institutul Naţional de Medicină Sportivă au absentat jucatorii Marko Momcilovic, Bogdan Planic, Harlem Gnohere şi Aristidis Soiledis, invoiti de conducere, si Mihai Pintilii, care a ales sa faca vizita medicala la alta clinica.

Singura noutate din lotul ros-albastrilor este Darius Olaru, jucator adus de la Gaz Metan Medias la sase luni dupa ce semnase contractul cu FCSB.

"Va începe un nou capitol în viaţa mea, mă aştept la tot ce e mai bun aici. Ştiu că sunt cele mai bune condiţii din ţară, vom merge în cantonament şi ne vom întoarce pregătiţi pentru ceea ce va urma. Este concurenţa mare, dar eu sunt pregătit să dau tot ce am mai bun şi voi încerca să nu mă opresc aici", a declarat Olaru.

Acesta a confirmat ca au existat unele discutii sa ramana la Gaz Metan pana in vara, dar ca pana la urma s-a decis venirea sa la FCSB.

"Au fost ceva discuţii să rămân la Mediaş până în vară, dar nu ştiu, acum sunt aici şi încerc să-mi fac treaba cât mai bine. Normal, presiunea e mare aici, sunt alte obiective, se vrea câştigarea campionatului. Patronul are tot dreptul să comenteze", a mai spus noua achizitie a ros-albastrilor.

Jucatorii prezenti la reunirea lotului FCSB au fost:

Andrei Vlad, Cristian Bălgrădean (portari);

Alexandru Stan, Cristian Manea, Valentin Creţu, Iulian Cristea, Ionuţ Panţîru, Claudiu Belu (fundaşi);

Adrian Niţă, Ovidiu Perianu, Dennis Man, Ionuţ Vînă, Răzvan Oaidă, Lucian Filip, Olimpiu Moruţan, Darius Olaru, Adrian Popa, Thierry Moutinho, Florin Tănase, Dragoş Nedelcu, Ovidiu Popescu (mijlocaşi)

Cristian Dumitru şi Florinel Coman (atacanţi).

FCSB va sustine un cantonament in Spania la Marbella cu mai multe meciuri amicale in program.



FCSB a efectuat vizita medicala. Cinci absenti si o noutate