FCSB

Email-ul lui Bourceanu catre Trabzonspor

Alexandru Bourceanu a scris pe e-mail, catre Trabzonspor, dorintele sale pentru a semna cu turcii. El a cerut, printre altele, o crestere anuala a contractului cu 50%!

Prodan a cerut 650.000 de euro la semnare si 650.000 de euro in iulie 2014, ca suma de plata ce ar urma sa revina Stelei pentru jucator.

Iata e-mail-ul lui Bourceanu, conform Fanatik:

Buna ziua! Va scriu acest mail pentru a finaliza discutiile si sa explic situatia pentru ultima oara. Vin la Trazbonspor in urmatorii termeni: imi oferiti patru ani de contract, toate bonusurile, pe linga salariu, vor fi trecute in acest contract, casa, masina, cate doua bilete Bucuresti-Turcia si retur pentru mine si familia mea, iar in fiecare an salariul meu o sa creasca cu 50%.

Nu ma intereseaza implicarea lui Giovani sau Victor Becali, nu lucrez cu acest fel de oameni. Impresarul meu este Anamaria Reghecampf si daca doriti sa ajungem la un acord, o sa o facem numai prin intermediul ei. Nu inteleg de ce acesti oameni vorbesc in locul meu si va transmit doar minciuni.

Am inteles ca Steaua ma vinde in acest moment pentru 1,4 milioane euro. Daca puteti plati aceasta suma, o sa fiu bucuros sa evoluez pentru Trazbonspor. Sper ca totul o se decurga bine si ca ne vom tine legatura prin impresarul meu, Anamaria Reghecampf

Cu respect,

Alexandru Bourceanu

[news-104418]



Email-ul lui Bourceanu catre Trabzonspor