FCSB

Edi Iordanescu inaintea restantei cu Farul: “Am fost nedreptatiti”

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Antrenorul echipei FCSB a prefatat meciul cu Farul Constanta programat pana la urma, joi, de la ora 20:30. O partida restanta din etapa a 13-a in CASA Liga 1.

“La ce presiuni s-au facut si la cum s-au interpretat lucrurile, a ajuns sa ne bucure normalitatea.

“Daca ai un jucator infectat cu covid si nu ai 13 jucatori pe foaia jocului, meciul se amana. Nu stiu unde ni s-a facut vreun serviciu sau favor.

“Doar s-a dorit ca sa se creeze o presiune artificiala si sa fim pusi intr-o lumina care nu ne favorizeaza. Din fericire, cei care conduc fotbalul au luat decizia corecta.

“O spun cu tarie: am fost nedreptatiti, singurul lucru bun din toata ecuatia asta este ca pana la urma, cu marile probleme pe care le avem, jocul se va juca pe teren.

“Nu e usor dupa ce joci acum patru zile, cu jucatori care vin dupa o perioada lunga de inactivitate, sa joci din nou, dupa care la alte trei zile jucam al treilea joc, intr-o saptamana.

“Dar trebuie sa depasim aceste bariere, mai ales din punct vedere mental si sa facem un joc bun si sa mai punem trei puncte in clasament”, a comentat Edi Iordanescu situatia creata dupa amanarea si ulterior reprogramarea meciului cu Farul

Tehnicianul echipei FCSB anticipeaza un meci dificil cu o echipa solida in special in jocurile de pe teren propriu.

“Ne asteptam la un meci dificil. Intalnim o formatie pe care eu o apreciez mult, e o echipa cu o filozofie bine definita si pentru mine asta inseamna identitate.

“E o echipa care inceraca un fotbal pozitiv, proactiv, un fotbal bazat pe circulatie buna si prelungita a minigii, din care incearca sa creeze foarte multe situatii de poarta.

“A devenit in momentul de fata, dupa victoria noastra impotriva celor de la FC Arges si alaturi CFR Cluj, echipa cu defensiva cea mai buna, cu opt goluri primite.

“Acasa a inregistrat cinci victorii in cinci meciuri, maximum de puncte. Asta ne pune in garda si ne asteptam la un joc foarte dificil”, a mai spus Iordanescu.

Meciul Farul – FCSB se va disputa, joi seara, de la ora 20:30.



Edi Iordanescu inaintea restantei cu Farul: “Am fost nedreptatiti”