FCSB

Edi Iordanescu: “Datoria mea este sa satisfac suporterii, patronul, sa il multumesc”

Antrenorul echipei FCSB a vorbit din nou despre relatia pe care o are cu patronul Gigi Becali, una despre care s-au facut in ultima perioada numeroase speculatii.

Un parteneriat inceput in vara acestui an in conditiile unui angajament luat de Gigi Becali ca nu va mai interveni in viata echipei, asa cum a obisnuit in ultimii ani cu antrenorii de carton pe care i-a instalat pe banca FCSB.

“Stiu ca am fost dorit aici cu insistenta, ca mi s-au acceptat conditiile. Datoria mea este sa satisfac suporterii, patronul, sa-l multumesc, sa il rasplatesc pentru increderea acordata si, cand tragem linie, sa fim campioni daca se poate.

“Cred ca progresul va veni in timp si asta imi da incredere. Suntem pe drumul bun, dar am avut foarte multe probleme. Cu toate astea, venim dupa sase victorii si e ciudat sa vorbim de probleme dupa sase victorii consecutive”, a spus Edi Iordanescu intr-o conferinta inaintea meciului cu FC Arges programat, sambata seara, de la 21:30.

Reactia lui Edi Iordanescu a venit in contextul nemultumirilor exprimate de patronul echipei care a spus ca nu se vede inca mana antrenorului in jocul echipei.

O iesire care a alimintat zvonurile unui posibil conflict intre cei doi.



Edi Iordanescu: “Datoria mea este sa satisfac suporterii, patronul, sa il multumesc”