FCSB

Edi Iordanescu aproape de FCSB. Becali confirma intelegerea si conditia acceptata

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Sunt sanse mari ca FCSB sa schimbe antrenorul in perioada urmatoare.

Esecul din derby-ul cu Rapid l-a convins pe Gigi Becali ca echipa sa nu are vreun viitor in absenta unui antrenor adevarata, fara a-i aduce vreo atingere lui Dinu Todoran, dar asta e realitatea vazuta si simtita din exterior.

S-a vorbit de o eventuala venire a lui Mirel Radoi dupa incheierea mandatului la echipa nationala, dar in cele din urma patronul ros-albastrilor l-a contactat pe Edi Iordanescu.

Din partea lui Becali lucrurile sunt rezolvate, acesta anuntand ca accepta sa nu se mai implice la echipa in mandatul lui Edi Iordanescu. Fara o astfel de intelegere probabil ca cele doua parti nici n-ar mai sta la discutii.

In ultima perioada cele doua familii s-au apropiat destul de mult, in spatiul public aparand informatia ca Gigi Becali ar urma sa-i fie nas de cununie fiicei lui Anghel Iordanescu, Maria.

Mai mult, Anghel Iordanescu a fost prezent la derby-ul cu Rapid si a spus ca "Gigi trebuie sa dea militaria jos din pod", adica sa ia masuri pentru a redresa echipa aflata in deriva.

"Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție", a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Acesta a mai spus ca Edi Iordanescu va avea libertate deplina in alcatuirea echipei si ca el nu se va mai baga la echipa.

Edi Iordanescu, misterios cum il stim, a refuzat sa comenteze si a oferit o reactie pe contul sau de Facebook care, citita printre randuri, confirma existenta unor discutii.

"Nu am dat declaratii publice si nu am o pozitie oficiala referitoare la informatiile din spatiul public din ultima perioada. Toate la timpul lor. Pentru moment chiar nu am ce sa anunt/comunic. Va rog sa ma intelegeti si respectati pozitia. Orice informatie pe surse sau eventuala “declaratie” a mea din spatiul public este asumata de cine produce stirea", a scris Edi Iordanescu.

Acesta este liber de contract dupa ce sezonul precedent a cucerit titlul in Liga 1 cu CFR Cluj.



Edi Iordanescu aproape de FCSB. Becali confirma intelegerea si conditia acceptata