FCSB

Echipa de U19 a lui Dynamo Kiev cazata la baza FCSB din Berceni

Sursă foto: https://twitter.com/DynamoKyiv/

Mircea Lucescu s-a ocupat personal pentru aducerea jucatorilor de la Dynamo Kiev in Romania.

Tehnicianul lui Dynamo Kiev a gasit intelegere la Gigi Becali pentru gazduirea la baza FCSB din Berceni a echipei ucrainene sub 19 ani.

Cei de la Dynamo Kiev au meci cu Sporting Lisabona in UEFA Youth League, partida fiind reprogramata pentru 6 aprilie.

"Am insistat sa joace la Bucuresti echipa, am cautat sa vad locuri de cazare si posibilitati de antrenament, am vorbit cu Gigi, el s-a oferit sa ia echipa, sa o aduca aici si sa se poata antrena in conditii bune.

"Baza este foarte buna pentru sporitvi de nivelul acesta, am vazut si ucrainenii care sunt cazati aici, familii din Odessa, din zona de sud a Ucrainei.

"Conditiile sunt foarte bune si nu putem decat sa-i multumim pentru aceasta ospitalitate si pentru disponibilitatea lui generoasa pentru a ajuta oamenii", a declarat Mircea Lucescu la intalnirea cu Gigi Becali.

In alta ordine de idei, Lucescu a mai spus ca nu se pune problema ca vreun jucator ucrainean sa fie legitimat la FCSB.

"In cazul in care se va putea si li se va da permisiunea jucatorilor ucraineni care sunt in Ucraina sa iasa si sa joace, atunci se pune problema ca ei sa se antreneze si sa joace. El s-a oferit sa-i primeasca si la antrenamente, dar nici nu se pune problema ca sa joace, pentru ca nu se poate", a mai spus Lucescu.



Echipa de U19 a lui Dynamo Kiev cazata la baza FCSB din Berceni