FCSB

FCSB va juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Ministerul Apărării și-a dat acordul!

Meciul programat pe 22 iulie între FCSB și Dinamo va avea loc pe noul stadion din Bulevardul Ghencea, după ce Ministerul Apărării și-a dat acordul în acest sens.

Cei de la FCSB trebuie acum să notifice Liga Profesionistă de Fotbal până cel târziu miercuri despre locul de disputare al meciului cu Dinamo, pentru a se încadra în litera regulamentului.

Pentru cei de la FCSB va fi primul meci în Ghencea după opt ani de la ultima partidă care a avut loc pe vechiul stadion al roș-albaștrilor.

În ultimele zile suporterii echipei CSA Steaua din Liga 2, singura echipă de fotbal care a jucat în Ghencea, în afara naționalelor României, au protestat aducând mai multe cruci și coșciuge la stadion.

Jandarmeria consideră meciul din 22 iulie drept unul de risc maxim și a convocat la discuții liderii galeriilor implicate, de la FCSB și Dinamo, dar și pe cei de la CSA, anunță gsp.ro

Reacția lui Mustață

Liderul Peluzei Nord care susține FCSB a oferit o primă reacție pe marginea revenirii roș-albaștrilor în Ghencea.

”Ghencea se va umple indiferent cu cine vom juca, nu neapărat Dinamo. E un lucru foarte bun pentru România și pentru suporteri. Mi se pare corect, atâta timp cât se intră într-o normalitate.

”Noi nu suntem pregătiți pentru incidente și nu suntem de acord cu violența. E problema fiecăruia ce face în stradă, noi mergem să ne încurajăm echipa”, a transmis Gheorghe Mustață, liderul suporterilor echipei FCSB, pentru as.ro

Meciul FCSB – Dinamo se va disputa pe 22 iulie la o oră care va fi anunțată de LPF în perioada următoare.

Pentru închirierea stadionului Ghencea cei de la FCSB vor plăti aproape 30.000 de euro, dacă este să ne luăm după cifrele oficiale potrivit cărora FRF a achitat 27.000 de euro pentru un meci al naționalei de seniori.



FCSB va juca în Ghencea derby-ul cu Dinamo. Ministerul Apărării și-a dat acordul!