Steaua

Dupa Coman si Man, alti doi jucatori de la FCSB pot ajunge la Real Madrid si Barcelona

Cel putin asa crede Gigi Becali, patronul ros-albastrilor, care mai nou pozeaza intr-un vizionar pe termen mediu si lung.

”Pantiru este un mare fundas stanga si va ajunge un mare jucator al Europei. Mie imi place si Bancu, e un mare fotbalist. E prea bun fotbalist. Nu pot spune eu acum care e mai bun dintre ei. 

”Ca fundas stanga, Pantiru va fi unul dintre cei mai mari ai Europei. Asa ma pricep eu, ca eu vad niste lucruri care nu le vad altii inainte

”O sa vedeti cine va fi si Oaida in Europa peste doi ani. E jucator de Real Madrid, Barcelona”, a declarat Gigi Becali la postul Pro x.

FCSB l-a transferat pe Pantiru in vara acestui an de la Poli Iasi intr-un moment in care echipa bucuresteana se confrunta cu o mare criza de efectiv.

Pantiru s-a integrat rapid in primul 11 si a devenit unul dintre stalpii echipei.

In partida retur cu Mlada Boleslav din turul 3 preliminar al Europa League, Pantiru a marcat golul victoriei si calificarii pentru echipa pregatita la vremea respectiva de Vergil Andronache.Dupa Coman si Man, alti doi jucatori de la FCSB pot ajunge la Real Madrid si Barcelona