FCSB

Dumitru Dragomir vede o conspiratie in litigiul Stelei cu Armata

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de parere ca reprezentantii Ministerului Apararii Nationale au fost cumva atatati de factori din exterior impotriva lui Gigi Becali in privinta diferendului legat de numele, culorile si emblema echipei de fotbal Steaua.

“N-au voie sa pune culorile si emblema, numele echipei nu se schimba”, a spus Dragomir la Dolce Sport.

“Pata pe culorile Stelei nu este din vina lui Gigi Becali. Armata a facut un copil pe care l-a vandut, iar acum cand s-a facut mare si a ajuns la facultate vor sa-l aduca inapoi si sa-l mai vanda o data. Si daca a dat justitia verdictul acesta ce, justitia nu greseste niciodata. Imi stric impresia despre Becali daca da un sfant celor de la Armata”, a mai spus Dragomir.

Acesta mai insinueaza ca in spatele blocajului existent in prezent intre clubul de fotbal Steaua si Ministerul Apararii Nationale ar sta Anghel Iordanescu si Gabriel Oprea, insa nu a vrut sa detalieze cu subiect si predicat, rezumandu-se doar la un discurs evaziv.

“Au vrut sa faca rost de bani pentru ca Ministerul nu-i ajuta cu nimic. I-a invatat cineva: beliti-l pe asta ca si asa ne-a dat o gramada de bani pe un stadion facut de comunisti din banii tuturor. Eu stiu multe, dar ma abtin pentru ca nemaifiind la Liga nu vreau sa-mi bat cuie in talpa”, este de parere Dragomir.



Dumitru Dragomir vede o conspiratie in litigiul Stelei cu Armata