FCSB

Dragomir crede ca Becali e santajat de MApN sa plateasca mai mult pentru marca Steaua

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a intervenit telefonic intr-o emisiune televizata si a adus lamuriri cu privire la litigiul dintre Ministerul Apararii Nationale si clubul Steaua cu privire la dreptul de folosire al marcii Steaua.

"Se judeca de multa vreme. Problema e ca Gigi nu a vrut sa plateasca atat cat i-au cerut aia. In 2004 nu au revendicat cei de la clubul sportiv, dar acum o revendica. El i-a deranjat atunci pe generalul Zisu, pe ministrii care au fost atunci, iar aceia s-au tinut de el", a spus Dragomir, la Dolce Sport.

Dragomir mai crede ce Becali este supus unui santaj pentru a plati mai multi bani in vederea folosirii numelui Steaua.

"MApN cred ca isi face echipa si va juca in judet si urmaresc sa vanda sigla cu un milion sau doua. Acum ca e Steaua mea sau Steaua ta, palmares, lumea vine sa il vada pe Sanmartean, pe Chipciu, pe Prepelita. Bai, fratilor, e altceva, manca-v-as palariile voastre. Lumea vrea sa vada jucatorii, nu sigla Steaua. Lumea trebuie sa inteleaga ca Gigi e santajat acum si ca nu are bani sa plateasca. E exagerata treaba asta, pentru ca Becali a platit foarte multa chirie la stadionul acela pe care nu l-au facut ei. A bagat bani multi in el, nu au facut nimic cei de la MApN. Nu cred ca au dreptate, dar in tara asta mai e dreptate? E o hotarare definitiva si irevocabila si nimeni nu o poate intoarce, doar sa cumpere din nou denumirea", a completat Dragomir.



Dragomir crede ca Becali e santajat de MApN sa plateasca mai mult pentru marca Steaua