FCSB

MM Stoica eliberat din inchisoare: "Sunt un om schimbat"

Mihai Stoica a fost eliberat din inchisoare, luni, dupa ce a petrecut un an si 11 luni in spatele gratiilor in urma condamnarii din Dosarul Transferurilor si spune ca a trait emotii ca la sfertul european cu Rapid din 2006.

Decizia de eliberare conditionata a fost hotarata de magistratii Tribunalului Ilfov si fostul manager general al clubului Steaua a iesit din inchisoarea Jilava luni dupa ora 17:00.

Hotararea instantei este definitiva si nu comporta cale de atac, dupa cum se arata in motivare.

"Acum sunt un om schimbat. Sper ca din puscarie sa ies doar cu calitatile. Eu sunt foarte adaptabil si in inchisoare am castigat prieteni si echilibru. Cat am fost in inchisoare nu m-am batut cu nimeni, nu am fost in depresie si nu am facut greva foamei", a spus Stoica.

Mihai Stoica a mai spus ca nu i se interzice sa activeze in cadrul vreunui club, dar exista niste proceduri legale pe care trebuie le urmeze in perioada urmatoare care fac parte din programul eliberarii conditionate.

"Nu mi se interzice sa activez in cadrul unui club, dar sunt anumite lucruri pe care nu le pot face. Pana cand o instanta nu se va pronunta in acest caz, nu voi face niciun pas. Exista proceduri legale pe care le voi urma. Pana atunci imi rezerv dreptul de a pastra putina tacere", a mai spus acesta.

MM Stoica devine astfel al cincilea condamnat din Dosarul Transferurilor care este pus in libertate, dupa George Copos, Jean Padureanu, Gigi Netoiu si Gica Popescu.

La o pedepeasa cu inchisoarea de trei ani si sase luni fusese condamnat Mihai Stoica in martie 2014.



MM Stoica eliberat din inchisoare: "Sunt un om schimbat"