FCSB

"Dorinel nu are nicio obligatie, numai drepturi. [...] Cand vor fi probleme, ma voi baga intotdeauna"

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sambata noapte, la o emisiune televizata, ca noul antrenor Dorinel Munteanu va avea un salariu anual de 180.000 de euro.
"I-am spus lui Dorinel ca la Steaua cine are performanta ramane, cine nu, pleaca. Am fost de acord sa ii dau 200.000 clauza aia de reziliere, daca il dau afara din cauza ca nu face performanta. Are salariu 180.000 pe an, 15.000 pe luna", a spus Becali.

Gigi Becali a afirmat ca a mai ramas ca Dorinel Munteanu sa semneze contractul. "Daca un om baga bani, nimeni nu poate sa treaca peste investitor, ce clauza? Pe hartie am scris obligatiile si drepturile, Dorinel nu are nicio obligatie, numai drepturi. Daca il dau afara, ia 200.000, deci si la contraperformanta ia bani. Atunci cum sa ai pretentii ca patronul sa nu spuna nimic? Cand vor fi probleme, ma voi baga intotdeauna."

"Nu i-am pus conditii, nu mi-a pus conditii, e un contract normal, fara prea mari clauze, in afara de aceea de desfacere unilaterala, de 200.000. A cerut sa aiba hotararile cu echipa, adica daca penalizeaza un jucator sa nu ma bag si asta m-a bucurat. Lacatus m-a chemat de doua ori ca erau niste probleme de indisciplina, i-am spus ca asta trebuia sa rezolve el."

"Chiar imi doream un asemenea antrenor sa faca la echipa numai el. Dorinel nu putea sa-mi impuna clauze. Si apoi, n-am antrenor secund? Cel mai frumos ar fi sa fie Pedrazzini antrenor, sa ii trimit pe hartie echipa, ca Paszkany, dar nu stiu daca face performanta. Ma duceam si eu la antrenamente, ma distram", a comentat el.

Becali a mentionat ca in meciul cu Otelul Galati, scor 1-0, Dinamo a avut mare noroc si spera ca acesta sa-i paraseasca pe dinamovisti in derbiul din etapa a XIII-a a Ligii I.

"Otelul a jucat cum a putut. Nu mai face nimeni blat. Dinamo a avut noroc si gata. Sper sa nu aiba norocul asta si cu noi, sa-i lase atunci. Cu noi Otelul a dat doua goluri din doua ocazii, iar cu Dinamo au ratat un penalti si au mai avut vreo patru ocazii. La derbi ce-o vrea Dumnezeu, se poate intampla orice, va fi un meci de angajament. Daca m-as apuca sa vorbesc de meciul cu Otelul, ar insemna sa-i deranjez pe actionarii dinamovisti si nu vreau. E posibil ceva pe la mijloc pe acolo, dar nici nu vreau sa comentez, cand Steaua incaseaza cinci goluri de la Lyon inchid gura. Cu Dinamo va fi primul meci al lui Dorinel pe banca", a spus Becali la Fanatik Show.

Gigi Becali a mentionat ca directorul de relatii internationale al FRF, Florin Prunea, este colaborator al DNA: "Tot ce se intampla la DNA privind fotbalul este numai Prunea, colaboreaza cu ei".
Antrenorul Dorinel Munteanu va sustine duminica, de la ora 13.00, o conferinta de presa la stadionul Ion Moina din Cluj.


"Dorinel nu are nicio obligatie, numai drepturi. [...] Cand vor fi probleme, ma voi baga intotdeauna"