FCSB

Dica va menaja mai multi titulari cu Gaz Metan. Alibec, printre absenti

Antrenorul Nicolae Dica a anuntat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca in partida de campionat cu Gaz Metan Medias de duminica (20:30), va folosi jucatori care au evoluat mai putin in ultima perioada la FCSB.

“Cu siguranta vom avea un meci greu, pentru ca toate echipele joaca altfel impotriva Stelei. Noi nu trebuie sa avem atitudini diferite de la meci la meci. Inteleg ca se poate intampla o data la zece meciuri. Sper ca baietii au inteles dupa meciul cu Viitorul ca trebuie sa schimbam ceva. La meciul cu Plzen totul a fost ok si sper sa fie la fel si acum. Oricine intra in teren trebuie sa dea totul”, a spus Dica.

“Obiectivul nostru este sa ajungem pe primul loc si sper sa o facem cat mai curand. Trebuie sa castigam cu Gaz Metan, iar CFR Cluj sa nu castige la Chiajna. Urmeaza apoi meciul direct, dar pentru noi conteaza doar sa ne castigam meciurile. Sunt foarte multe meciuri intr-o perioada foarte scurta de timp si duminica voi folosi jucatori care au evoluat mai putin.

Probleme pentru Alibec

“Are un virus la stomac si nu a putut sa doarma noaptea trecuta. Din aceasta cauza nu va fi inclus in lot”.

Coman nu e suparat

“Nu s-a pus niciun moment problema ca Florinel Coman sa fie suparat sau sa nu vrea sa iasa de pe teren. Eu am vorbit cu el inainte de meci si stia ca va juca 60-70 de minute”.

Meciul FCSB - Gaz Metan Medias va fi live text pe onlinesport.ro duminica seara de la 20:30.



Dica va menaja mai multi titulari cu Gaz Metan. Alibec, printre absenti