FCSB

Dica trimite sageti catre unii jucatori: “Am aratat foarte rau. Unii se multumesc cu putin”

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial

Nicolae Dica isi asuma infrangerea de la Iasi, dar trimite sageti catre unii dintre jucatorii sai care in opinia antrenorului stelist n-ar da dovada de caracter in acest final de sezon.

“Asa cum am aratat in aceasta seara n-avem nicio sansa de a castiga campionatul. Nu vom mai castiga niciun meci pana la final, daca ne prezentam asa la urmatoarele partide. La asemenea jocuri nu mai ai nevoie de nicio motivatie, nu mai conteaza ce spune antrenorul, patronul, tu trebuie sa dai dovada de caracter. Am aratat foarte rau. Nu cred ca s-a jucat campionatul”, a spus Dica dupa meci.

“Daca luam macar un punct depindeam doar de noi, dar din pacate am primit acel gol dupa o greseala foarte mare. Normal ca imi reprosez, eu sunt principalul vinovat cand echipa nu castiga. Pintilii nu s-a simtit bine, a facut o perfuzie inainte de meci si la pauza mi-a spus ca nu mai poate”, a adaugat tehnicianul stelist.

Dica inca mai crede in titlu, dar lasa de inteles ca va renunta la mai multi jucatori inaintea ultimelor doua etape.

“Trebuie sa castigam meciul de la Craiova. Doar cei care vorbesc aberatii la televizor pot spune ca mergem in excursie la Iasi. Imi pare rau ca le-am dat sansa celor de la CFR sa ia campionatul. Eu unul mai cred, vom munci pana la final. Vom incerca sa castigam cele doua jocuri cu jucatorii care inca mai cred ca putem castiga campionatul. Din pacate unii se multumesc cu putin”, a mai spus antrenorul de la FCSB.



Dica trimite sageti catre unii jucatori: “Am aratat foarte rau. Unii se multumesc cu putin”