FCSB

Dica se face ca nu vede gafa lui Vlad si gaseste vinovatul de serviciu

Sursă foto: facebook.com/fcsbofficial

Nicolae Dica a reactionat la cald dupa ratarea calificarii in grupele Europa League.

“Sunt dezamagit ca am avut si aceasta sansa. La 2-0 eram calificati, apoi am avut sansa de 3-0 in debutul reprizei a doua. Am luat gol din faza fixa, unde n-am urmarit sa inchidem poarta. Consider ca baietii au avut o atitudine buna”, a spus Dica la Pro x.

“Acum este tardiv si este usor sa dam vina pe un singur jucator. Cand pierdem, pierdem cu totii. Cei de la Rapid Viena nu ne-au pus nicio problema pana la marcarea golului. Am primit acel gol din nimic si toate lucrurile s-au dat peste cap. Trebuie sa privim inainte, avem ca obiectiv castigarea campionatului”, a mai declarat antrenorul de la FCSB.

“Uitati-va pe ce teren jucam si avem pretentii sa ajunge in grupe, sa jucam in Champions League. S-a ratat calificarea, am pierdut banii, dar patronul are foarte multi bani si acestia nu sunt o problema pentru club”, a mai spus Dica.

Daca acum gazonul este considerat vinovat pentru ratarea calificarii, Dica uita ca in trecutul din care a facut si el parte Steaua razbea in Europa tocmai cu un gazon mult mai rau drept aliat.

Si ne amintim decat de un 1-1 cu Liverpool si istoricul 2-0 cu Valencia, ambele pe de acum fostul Ghencea, stadion aflat in proces de demolare si reconstructie.



Dica se face ca nu vede gafa lui Vlad si gaseste vinovatul de serviciu