FCSB

Dica, prima reactie dupa calificarea in grupele Conference League cu FCSB

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial

Echipa FCSB a castigat in deplasare cu Viking Stavanger din Norvegia, scor 3-1, si a obtinut calificarea in grupele Conference League, prima dupa o seceta de cinci ani.

“E un moment important in cariera mea, dar sa nu uitam ca eu am mai dus aceasta echipa in grupele Europa League cu cativa ani in urma.

“Cred ca sunt talismanul norocos al acestei echipe! Sunt un om norocos. Imi doresc sa facem si in grupe meciuri bune! Vreau sa mai aducem doi jucatori, dar o sa vedem. In grupe imi doresc sa jucam cu echipe puternice, care sa joace fotbal”, a declarat Dica la Pro Arena.

Acesta a vorbit si despre meciul de la Stavanger, remarcand atitudinea jucatorilor sai.

“Am inceput foarte bine, apoi am primit gol dintr-o greseala, iar in repriza a doua am schimbat jocul si am mai marcat doua goluri. Trebuie sa avem mai multa concentrare in fata portii. Toti jucatorii au dat dovada de o atitudine buna. Sunt mandru de acesti jucatori si de faptul ca ii antrenez”, a mai spus Dica.

FCSB a marcat golul calificarii in minutul 90+3 prin Risto Radunovic dintr-o lovitura de la 11 metri obtinuta de Florinel Coman.



Dica, prima reactie dupa calificarea in grupele Conference League cu FCSB