FCSB

Dica prefateaza duelul cu Viitorul: "Cunosc strategia lui Hagi"

Viitorul si Steaua se dueleaza sambata in etapa a 9-a din Liga 1 pentru prima data dupa "meciul" pe care l-au avut in vara la TAS pentru stabilirea campioanei.

Nicolae Dica, antrenorul ros-albastrilor, a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa, despre duelul pe care il va avea cu Gheorghe Hagi.

"Intalnim campioana Romaniei, o echipa care a schimbat foarte multi jucatori. N-au avut rezultatele pe care le asteptau in acest debut de campionat, dar chiar si asa au jucatori tineri si ambitiosi. Ne asteapta un meci foarte greu. Au incercat mai multe sisteme si au jucatori de la mijloc in sus care pot face diferenta. Este o echipa careia ii place posesia, sa controleze jocul. Eu zic ca vom fi pregatiti sa obtinem victoria", a declarat Dica.

"Cu siguranta unii jucatori nu vor fi in lot la meciul de maine. Nu stiu daca jucatorii veniti de la Viitorul vor juca. Ei nu au o clauza in contract sa nu joace. Fotbalistii veniti de la Viitorul au fost la echipa nationala si am considerat ca e mai bine ca unii dintre ei sa nu joace. Oricine va intra pe teren trebuie sa dea totul. Daca sunt la Steaua, inseamna ca au valoare si trebuie sa demonstreze pe teren", a adaugat tehnicianul stelist.

Laudatio pentru Hagi

"Cunosc foarte bine clubul Viitorul, stiu strategia si filosofia domnului Hagi. Cu multi de acolo am fost coleg. Sunt campionii Romaniei si trebuie sa-i respectam. Am invatat foarte multe lucruri de la domnul Hagi. Si eu sunt genul de antrenor caruia ii place sa castige mereu, asta am vazut si la domnul Hagi, ca isi doreste sa fie cel mai bun", a mai spus Dica.

Meciul Viitorul - Steaua va fi sambata seara, live text pe onlinesport.ro, de la ora 20:30.



Dica prefateaza duelul cu Viitorul: "Cunosc strategia lui Hagi"