FCSB

Dica, oficial antrenor la Steaua dupa modelul Radoi

Sursă foto: facebook.com/FCSBOfficial/

Gigi Becali a anuntat, luni dimineata, ca Nicolae Dica este noul antreor al echipei Steaua si ca-l asteapta pe Laurentiu Reghecampf sa rezilieze contractul. Dica vine la Steaua cu licenta de antrenor secund si are nevoie de un antrenor cu licenta Pro pentru a putea sta pe banca.

“Dica are licenta de antrenor secund si va avea un antrenor pe banca alaturi de el, un antrenor pe care si-l alege el. Nu mai semnez contracte decat pe un singur an. Nu castigi campionatul, nu mai stai la Steaua. In Europa nu mai depinde de el, depinde de noroc. El mi-a spus ca deviza lui este munca si disciplina", a declarat Becali la postul sport.ro

Nicolae Dica a promovat in acest sezon cu SCM Pitesti in Liga 2 si in urma cu doi ani a fost secundul lui Mirel Radoi la Steaua.

Dica a stat un singur meci ca principal interimar la Steaua pana la revenirea lui Reghecampf din Bulgaria.

Reghecampf se desparte de Steaua pentru a continua cariera de antrenor in zona araba.

“Reghecampf a venit la mine sa-si ia la revedere. Vedem, negociem, ca el a luat niste bani de la arabi si poate vreau si eu bani. Arabii i-au dat bani sa rezilieze contractul cu Steaua. Il vand, cum o sa-l vand si pe Dica”, a glumit Becali pe seama despartirii de Laurentiu Reghecampf.

Dica va sta pe banca Stelei in calitate de antrenor principal, desi in acte are atributii de secund prin prisma licentei pe care o detine, licenta A.



Dica, oficial antrenor la Steaua dupa modelul Radoi