FCSB

Dica anunta raspicat: “Obiectivul e calificarea in grupe”. Are FCSB forta sa o faca?

FCSB a avut parte de un start slab de sezon in Liga 1 Betano, cu infrangere la Giurgiu, dar stelistii trebuie sa uite repede dusul rece in perspectiva dublei cu Rudar Velenje si a derby-ului cu Dinamo.

“Avem ca obiectiv calificarea in grupele Europa League. Rudar este o echipa buna, careia ii place posesia si incearca sa joace un fotbal frumos. Sunt preocupati sa aiba posesia, joaca bine pe contraatac, chiar daca au pierdut ultimul meci, cu Maribor, consider ca ne asteapta un meci greu. Pe teren propriu e o echipa agresiva. Trebuie sa fim foarte concentrati pentru acest joc”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

“Suntem cu totii dezamagiti ca am facut o partida slaba la Astra, dar trebuie sa uitam si sa dam totul cu Rudar. La fotbal ai sansa ca la 3-4 zile sa demonstrezi ca ce s-a intamplat la meciul trecut a fost un accident. Gnohere este ok, desi nu este suta la suta fizic, dar va fi in lot pentru meciul de joi seara”, a adaugat Dica.

Tehnicianul stelist anunta ca va efectua mai multe schimbari in primul 11 fata de meciul cu Astra.

Sondaj: Cine va fi primul antrenor demis in Liga 1?

“S-a vorbit foarte mult pe tema sistemului de joc, dar acesta se poate schimba foarte mult in dinamica jocului. Noi trebuie sa ne miscam mai mult si sa oferim mai multe posibilitati de pasare pentru jucatorul cu balon. Trebuie sa avem o alta atitudine incepand cu meciul de joi. Ma asteptam sa fie critici, dar important e sa invatam din acestea si sa facem jocuri bune”, a mai spus Dica.

Meciul Rudar Velenje - FCSB este programat, joi, de la ora 18:30 si va fi live text pe onlinesport.ro

Returul este programat pe 2 august la Bucuresti.

Daca trece de Rudar, FCSB va juca in turul 3 preliminar cu invingatoarea dintre Hajduk Split si Slavia Sofia.



Dica anunta raspicat: “Obiectivul e calificarea in grupe”. Are FCSB forta sa o faca?