FCSB

Dica anticipeaza un meci greu cu Viitorul: “Mereu sunt motivati cu Steaua”

Nicolae Dica, antrenorul FCSB, este de parere ca meciul cu Viitorul de duminica seara (21:00) va fi unul foarte dificil.

“Va fi un meci greu maine seara. Intalnim o echipa tanara, ambitioasa. Mereu am avut meciuri grele si stiu cat de motivati sunt la meciurile cu Steaua. Va fi o partida grea. Imi doresc sa stau cat mai mult la Steaua. Eu imi fac treaba la fel de bine indiferent de rezultate. Patronul echipei decide, insa n-a fost discutia la inceputul sezonului despre calificarea in grupe”, a spus Dica intr-o conferinta de presa.

“Zlatinsky e un jucator cu experienta. Astazi a facut primul antrenament cu echipa. Nu poate debuta cu Viitorul pentru ca, din ce am inteles, nu este legitimat”, a mai spus tehnicianul stelist.

“Defensiv nu sunt probleme doar la fundasii centrali, ci la intreaga echipa. Momentan avem doi fundasi centrali de meserie, dar mai sunt si altii care pot juca pe acea pozitie. Mai sunt Nedelcu, Momcilovic, Filip sau Junior. Mai intai ne gandim la meciul cu Viitorul, iar apoi avem timp sa ne gandim si la returul cu Rapid Viena. Vor fi schimbari in echipa. A fost un meci pe contre si ne asteapta un retur infernal in care trebuie sa dam totul pentru a obtine calificarea”, a declarat Dica.

Meciul Viitorul - FCSB va fi live text pe onlinesport.ro, duminica, de la ora 21:00.



Dica anticipeaza un meci greu cu Viitorul: “Mereu sunt motivati cu Steaua”