FCSB

Dica a transat lucrurile cu Becali: “S-a rezolvat”

Nicolae Dica spune ca a avut o discutie lamuritoare cu Gigi Becali, patronul de la FCSB, dupa declaratia pe care tehnicianul a oferit-o la finalul meciului pierdut in deplasare cu U Craiova.

“Am avut discutii cu patronul si totul, zic eu, s-a rezolvat. Nu imi reprosez nimic din ceea ce fac. A fost o parere a mea. S-a inteles ca patronul face absolut totul si eu nu fac absolut nimic. Cred ca am ajuns la un numitor comun cu patronul dupa discutia pe care am avut-o ieri (n.r. – luni)”, a spus Dica la Telekom Sport.

“Asa este el. Mereu a declarat ca vrea sa stie tot ce se intampla si e normal sa fie asa pana la urma, ca un patron sa stie tot ce se intampla la echipa lui. Eu i-am spus niste lucruri pe care le consider normale, iar dansul a spus ca le intelege. Vom vedea ce va fi in viitor”, a adaugat Dica.

La conferinta de presa dupa meciul cu Craiova Dica a insinuat ca nu ar avea libertate totala la FCSB, declaratie intarita de interventia patronului la Digi Sport.

“S-ar alege praful daca nu m-as baga, iar eu nu vreau sa intru in faliment ca toti ceilalti din ultimii 15 ani”, a spus Becali.



Dica a transat lucrurile cu Becali: “S-a rezolvat”