FCSB

Dezvaluiri din vestiarul Stelei: "Gardos e gelos pe Chiriches"

Laurentiu Reghecampf se confrunta cu o problema delicata în încercarea de a-l reabilita pe Florin Gardos. Antrenorul Stelei a purtat o discutie cu fundasul provenit de la Chiajna, însa a ramas profund dezamagit.

Evolutiile modeste pe care Florin Gardo le-a avut în acest sezon l-au alarmat pe Reghecampf. Înaintea meciului cu Ceahlaul, Reghecampf a vorbit cu tânarul fundas, dar reactia acestuia a dus la trecerea pe banca de rezerve a lui Gardos.
 
"Trebuie sa joci cât mai simplu. Comiti greseli pentru ca vrei sa iesi în evidenta si te complici. Nu ai tehnica necesara pentru a dribla sau pentru a iesi cu mingea. Tu nu esti precum Chiriches, asa ca trebuie sa joci la siguranta cât mai mult", i-a spus Reghecampf fundasului Stelei.
 
Reactia lui Gardos? "Reghe s-a simtit ca si cum ar fi vorbit cu un perete. Florin îi tot repeta 'da, da, bine mister, cum spui tu'", a povestit o persoana din cadrul clubului.
 
Mai mult, voci din cadrul clubului sustin ca Gardos nu are o reactie deloc buna cu Chiriches.
 
"Reghe i-a cerut sa se apropie mai mult de Chiriches, sa fie prieten cu el. Acum abia daca se saluta. El e într-un alt grup de prieteni, cu Georgievski si Nikolici. În general, cu jucatorii straini", sustine sursa noastra.
 
De ce nu se înteleg Gardos si Chiriches? "Probabil ca Florin este gelos. Acum doi ani el era în locul lui Vlad, monitorizat de multe echipe importante, iar acum a trecut în plan secund", a inchiat sursa noastra.
 
Reghe l-a adus pe Szukala
 
Antrenorul Stelei a insistat saptamâni în sir pentru transferul lui Lukasz Szukala. Principalul argument pe care l-a folosit pentru a-l convinge pe Gigi Becali sa-l cumpere a fost jocul aerian deficitar al lui Gardos. Desi are 1.94 cm, Gardos sufera la acest capitol.

"Echipele adverse ne pot pune probleme doar la fazele fixe, pentru ca Gardos nu stie sa dea cu capul. Am nevoie de un fundas care sa respinga tot", i-a transmis Reghecampf lui Becali. 



Dezvaluiri din vestiarul Stelei: "Gardos e gelos pe Chiriches"