FCSB

Decarul lui Sepsi in atentia FCSB. Pretul? Un chilipir pentru Becali

Sursă foto: facebook.com/osksepsi/

Vicecampioana FCSB a incheiat anului fotbalistic 2018 pe un butoi cu pulbere.

Infrangerea cu CFR Cluj, scor 0-2, din ultima etapa a anului a dus la demisia fortata a antrenorului Nicolae Dica.

Patronul Gigi Becali a anuntat ca schimba politica si cauta in iarna fotbalisti cu experienta pentru a avea o sansa la castigarea campionatului.

"Mi-am dat seama ca nu putem lua campionatul cu Nedelcu, Man si Coman. Sunt jucatori care fac milioane, dar avem nevoie de jucatori cu experienta acum", a spus Becali.

Zis si facut. Primul jucator acontat de ros-albastrii este Andrei Cristea care, la cei 34 ani ai sai, se pregateste de o revenire nesperata in tricoul celor de la FCSB, dupa ce la mijlocul anilor 2000 facea senzatia in returul cu Valencia de pe Ghencea intr-un meci de Cupa UEFA.

Un alt jucator dorit de FCSB si care ar putea face pasul spre echipa lui Becali in aceasta iarna este Ibrahima Tandia, mijlocasul de creatie al celor de la Sepsi Sf.Gheorghe.

Aducerea lui Tandia ar fi pentru Becali o simpla formalitate, tinand cont de clauza de doar 50.000 de euro pe care o are jucatorul nascut in Mali, anunta Fanatik.

Opt goluri a marcat Tandia in 20 de meciuri pentru Sepsi, iar de la 1 ianuarie acesta va intra in ultimele sase luni de contract, ceea ce inseamna ca in vara ar putea pleca gratis.



Decarul lui Sepsi in atentia FCSB. Pretul? Un chilipir pentru Becali