FCSB

De ce nu a mai ajuns Bokila la Steaua

Clubul din Ghencea nu a ascuns intentia de a-l transfera in vara pe atacantul Jeremy Bokila, unul dintre jucatorii prefereati ai patronului aflat dupa gratii.

Steaua a negociat cu Terek Groznyi venirea lui Bokila in Ghencea si la un moment dat rusii au dat semne ca devin flexibili la propunerea partii romane.

In cele din urma discutiile au intrat in impas si jucatorul nu a mai ajuns la Steaua, echipa din Ghencea descurcandu-se cum a putut in preliminariile Ligii Campionilor.

Pana la urma Raul Rusescu a fost repatriat sub forma de imprumut de la Sevilla, iar presedintele Valeriu Argaseala a facut lumina in cazul Bokila.

"Am acceptat toate conditiile pentru Bokila, insa cand ei au devenit mai flexibili a fost pentru a trage de timp sa-si poata aduce un alt atacant. N-au adus pe nimeni si astfel jucatorul a ramas la Terek", a spus Argaseala.

Steaua are in acest moment trei atacanti veritabili: Claudiu Keseru, Raul Rusescu si Valentin Lemnaru. Alaturi de acestia mai pot juca in atac mijlocasii Alexandru Chipciu si Gabriel Iancu.De ce nu a mai ajuns Bokila la Steaua